Skip to content

Riešenia neprerušovaného napájania.

INOVATÍVNE, MULTI-SEKTOROVÉ RIEŠENIA OCHRANY NAPÁJANIA

Efektívny, spoľahlivý a udržateľný záložný zdroj

Elektrická sieť je často vystavená problémom s napätím, ktoré môžu spôsobiť všetko od malých alebo krátkodobých výpadkov napájania až po dlhodobé výpadky. Z tohto dôvodu je pre sektory ako maloobchod Ho.Re.Ca., GDO a logistika nevyhnutné, aby sa mohli spoľahnúť na zdroje neprerušiteľného napájania (UPS), ktoré im umožnia zaručiť elektrickú kontinuitu a kvalitný tok energie.

Neprerušiteľný zdroj napájania (UPS) nás môže „chrániť“ v situáciách, keď je elektrická sieť nestabilná a jeho autonómia je dostatočná na to, aby zabezpečila kontinuitu služby na čas potrebný na bezpečné vykonanie správnych postupov odstavenia, ochranu údajov a bez toho, aby spôsobovala poškodenie hardvéru.

V skutočnosti spoločnosti spracúvajú veľké množstvo údajov každý deň a musia sa spoľahnúť na kompletné, spoľahlivé a ľahko použiteľné riešenia ochrany elektrickej energie.

Okrem kontinuity napájania môže UPS ponúknuť mnoho výhod:

  • Prevádzková a obchodná kontinuita
  • Jednoduché použitie a plánované odstavenie procesov v prípade dlhých prerušení
  • Vysoká energetická účinnosť a zníženie prevádzkových nákladov.

Modely Riello UPS iPlug, iDialog, Net Power a Vision môžu byť vďaka funkciám, ako je tichá prevádzka a kompaktná veľkosť, umiestnené takmer v akomkoľvek prostredí. Navyše vám vďaka svojim pokročilým funkciám umožňujú zabezpečiť informácie a dáta a zároveň reagovať na mnohé problémy a dokonca im predchádzať: vďaka softvéru Powershield3 je možné systém jednoducho vypnúť vďaka pokročilému procesu vzdialeného monitorovania a diagnostiky. Vyžiadajte si informácie alebo si stiahnite našu brožúru tu.